Klant worden

U bent als ondernemer/zelfstandige van harte welkom bij Mindtime Backup als klant! Klant worden kunt u via één van onze partners, en wij helpen u daarbij.

Of u nu winkelier in de detailhandel bent, ZZP’er, gevestigd als huisarts, tandarts, notaris, advocaat, makelaar, administratiekantoor, garagebedrijf, producent of andere bedrijfsvorm, u heeft een goede backup nodig om verzekerd te zijn van continuïteit als er eens iets mis gaat op het gebied van uw (bedrijfskritische) data. En bij het zelfstandige en onafhankelijke Mindtime Backup bent u dan aan het goede adres. Wij bieden de oplossing voor ZZP’ers, zelfstandigen, het MKB en andere ondernemers. . Als u van de Mindtime Backup diensten en producten gebruik wilt gaan maken, meldt u zich bij uw eigen IT-dienstverlener of rechtstreeks bij ons aan. Wij zoeken op uw wens dan de meest geschikte partner om u van Mindtime Backup diensten en producten te kunnen gaan voorzien.

Uw IT-dienstverlener maakt gebruik van ons unieke Mindtime Management Systeem (MMS) voor het beheer van uw backups. Zij genieten de ondersteuning van onze support medewerkers, waardoor u verzekerd bent van een goede en betrouwbare backup. Ook direct contact met onze support afdeling is mogelijk. Wij zijn een dienstverlener die echt en eenvoudig bereikbaar is.

Mindtime Backup, uw professioneel ISO/IEC 27001 en NEN 7510 gecertificeerd online backup provider.

Ja, ik wil een backup

Wordt klant

Inloggen

(klanten) (partners)