Wie zijn wij?

Mindtime Backup richt zich al meer dan 12 jaar volledig op de online backupmarkt en is al jaren één van de grootste spelers in deze markt.


Waar veel bedrijven fuseren, worden overgenomen of te maken krijgen met (externe) investeerders, is Mindtime Backup één van de weinige Nederlandse bedrijven die geheel onafhankelijk is.

Het Deventer bedrijf heeft als enige Nederlandse onafhankelijke aanbieder de ISO27001 certificering, waarmee het internationaal gecertificeerd is voor haar informatiebeveiliging.

Het allerbelangrijkste bij Mindtime Backup is dat úw bedrijfskritische gegevens in veilige handen zijn én dat u deze op ieder gewenst moment terug kan halen.

Mindtime Backup werkt samen met een partnernetwerk, dat verspreid is over heel Nederland, Duitsland en België. Om het beheren van backups zo eenvoudig mogelijk te maken heeft Mindtime Backup, in samenwerking met haar partners, het Mindtime Management Systeem ontwikkeld. Dit is het meest uitgebreide systeem voor online backup en beschikbaar voor alle partners van Mindtime Backup.

Arjan Beumer

Arjan legt je graag alles in detail uit. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden als programmeur en support medewerker steekt hij heel veel tijd in Geocaching. Over deze passie vertelt hij je graag.
Wonend te Olst, is hij elke zaterdag druk in de weer voor de plaatselijke scouting KVLS.

Gerben Schoemaker

#!/bin/bash
while true; do
TIME='date +%H:%M:%S'
if ! ( pgrep -f "Linux|WingChun|Boardgames" )
then [ “$TIME” != “17:00:00” ] && continue
else; exit; fi; done

Arno Rijpma

Arno werkt sinds september 2016 bij Mindtime Backup als accountmanager. Arno wordt blij van tevreden klanten en daar gaat hij voor. Thuis is hij naast tijd besteden aan zijn gezin te vinden in zijn geluidsstudio en is hij tevens graag bezig met fotografie, muziek en hifi.

Pieterjan Goppel

Oprichter en eigenaar van Mindtime Backup, wat ooit begonnen is te Olst. Graag in de weer met het bedenken van nieuwe oplossingen. Trots op zijn dochter, filosofeert veel en mag heel graag koken. Heeft al heel veel van de wereld gezien, maar blijft nieuwe dingen ontdekken.

Roy Wichink Kruit

Roy, geboren in Deventer, maar voor het leven wonend te Heeten (helaas te klein voor een burgermeester). Sinds 2007 op zijn plek bij Mindtime Backup. Een carrière van fietsenmaker tot commercieel directeur. Naast Mindtime Backup graag in de weer met voetbal, motor en vrienden.

Inloggen

(klanten) (partners)