1. Informatie

Informatie

Wie bewaart nu de data van mij en mijn klanten? En wie kan ik bellen als ik problemen heb met de online backup? Daar doen wij niet spannender over dan dat het is. Wilt u klant bij ons worden of meer weten over wie wij zijn. Lees dan gerust verder.

Wij stellen ons graag aan uw voor, Mindtime Backup, uit Deventer. Wij houden ons sinds 2004 bezig met online backup. Waar wij voor staan, wat anderen over ons zeggen en wie wij nu echt zijn leest u verder op de volgende pagina’s.

Klant worden

Iedere klant is welkom. Wilt u graag klant worden bij via een van onze resellers. Dan helpen wij u graag.

Nieuws / blog

Artikelen die er toe doen en nieuwsberichten uit het verleden kunt u hier terug lezen.

Missie & visie

Hier staan de missie en visie van Mindtime Backup plus onze beleidsverklaring betreft informatiebeveiliging.

Ervaringen

Wat zeggen resellers en klanten over ons? Hoe ervaren zij de samenwerking met Mindtime Backup en wat vinden zij van onze online backup producten.

Vacatures

Wil jij stage lopen bij Mindtime Backup en alle ins en outs leren van online backup? Of een open sollicitatie schrijven aan ons? Lees hier verder.

Wie zijn wij

Wie heb je nu altijd aan de telefoon? Hoe zien ze er eigenlijk uit? Lees hier kort over onze medewerkers en ja, hun foto’s staan er ook.

Privacy

Privacy is een steeds belangrijker goed aan het worden. Hoe gaat Mindtime Backup hier mee om? Lees het in onze privacyverklaring.


Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)