1. Informatie
  2. Wie zijn wij

Wie zijn wij

Mindtime Backup richt zich al sinds 2004 volledig op de online backupmarkt en is al jaren één van de grootste spelers in deze markt.


Waar veel bedrijven fuseren, worden overgenomen of te maken krijgen met (externe) investeerders, is Mindtime Backup één van de weinige Nederlandse bedrijven die geheel onafhankelijk is.

Het Deventer bedrijf heeft als enige Nederlandse onafhankelijke aanbieder de ISO27001 certificering, waarmee het internationaal gecertificeerd is voor haar informatiebeveiliging.

Het allerbelangrijkste bij Mindtime Backup is dat úw bedrijfskritische gegevens in veilige handen zijn én dat u deze op ieder gewenst moment terug kan halen.

Mindtime Backup werkt samen met een partnernetwerk, dat verspreid is over heel Nederland, Duitsland en België. Om het beheren van backups zo eenvoudig mogelijk te maken heeft Mindtime Backup, in samenwerking met haar partners, het Mindtime Management Systeem ontwikkeld. Dit is het meest uitgebreide systeem voor online backup en beschikbaar voor alle partners van Mindtime Backup.

Arjan Beumer

Arjan legt je graag alles in detail uit. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden als programmeur en support medewerker steekt hij heel veel tijd in Geocaching. Over deze passie vertelt hij je graag.
Vaak neemt hij ook zijn drone mee om nog wat mooie foto's te schieten tijdens het Geocachen.

Pieterjan Goppel

Oprichter en eigenaar van Mindtime Backup, wat ooit begonnen is te Olst. Graag in de weer met het bedenken van nieuwe oplossingen. Trots op zijn dochter, filosofeert veel en mag heel graag koken. Heeft al heel veel van de wereld gezien, maar blijft nieuwe dingen ontdekken.

Stefan Hiddink

Stefan is geboren, getogen en woont in Zutphen. Hij heeft passie voor klantcontact en het beheren daarvan. "Teamspeler, sociaal, leergierig en sportief" is hoe Stefan zichzelf omschrijft.

Gerben Schoemaker

#!/bin/bash
while true; do
TIME='date +%H:%M:%S'
if ! ( pgrep -f "Linux|Wingchun|Boardgames" )
then [ “$TIME” != “17:00:00” ] && continue
else; exit; fi; done

Roy Wichink Kruit

Roy, geboren in Deventer, maar voor het leven wonend te Heeten (helaas te klein voor een burgermeester). Sinds 2007 op zijn plek bij Mindtime Backup. Een carrière van fietsenmaker tot commercieel directeur. Naast Mindtime Backup graag in de weer met voetbal, motor en vrienden.

Hier kun jij staan

Jij, wil je ook deel uitmaken van dit leuke en hechte team? Kijk dan bij onze vacatures en reageer op een mogelijke vacature voor een functie of een stageplaats bij Mindtime Backup B.V.

 


Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)