1. Reseller
  2. Mindtime Management Systeem

Mindtime Management Systeem

U wilt uw online backup klanten beheren en u wilt dit zo geoptimaliseerd mogelijk doen. Mindtime Backup begrijpt dit en heeft hiervoor een uniek monitoring systeem ontwikkeld: het Mindtime Management Systeem (MMS). Wat kan het MMS meer dan een standaard monitoring systeem?

De reden dat Mindtime Backup dit monitoring systeem zelf heeft ontwikkeld is omdat wij vinden dat het Management Systeem ‘state-of-the-art’ moet zijn. En omdat geen enkele standaardoplossing dit is, hebben we ons eigen systeem gebouwd met als basis de behoefte van u, onze Partner. Als Partner wilt u uw klanten optimaal kunnen bedienen en op afstand monitoren en beheren. Met het Mindtime Management Systeem kan dat!

Management Systeem speciaal voor partners


Hier ziet u de status van de backups

Het MMS geeft onder andere een totaaloverzicht van accounts, accountgegevens, backup taken, statistieken en instellingen. Via het MMS wordt het beheer van uw online backup klanten geoptimaliseerd. Of het hierbij gaat om tien of om duizend klanten en of een klant één of twintig servers heeft, via het MMS is er te allen tijde het overzicht. Naast de gebruikersinformatie van uw klanten heeft u ook directe toegang tot de voor u beschikbare downloads, prijzen, heeft u zicht op de statussen van de backup servers, en kunt u direct vanuit het MMS contact opnemen met de technische support van Mindtime Backup.


Relevante downloads voor u als Partner

Daarnaast kunt u ook nieuwe klanten (gebruikers) aanmaken, accounts upgraden, administratieve wijzigingen doorvoeren, etcetera. Perfecte monitoring is binnen bereik. Optimaliseer uw beheer!


Een overzicht van uw klanten

Neem hier een virtueel kijkje in het systeem!

Gratis testen!

Het mooiste is nog wel dat u het al kunt testen terwijl u nog geen partner bent en geen klanten heeft. Als proef partner kunt u de Online Backup software en gelijktijdig het MMS testen. U kunt dan zelf ervaren hoe eenvoudig het monitoren en beheren kan zijn en hoeveel gemak het biedt. Start nu uw proefperiode bij Mindtime Backup. Het is gratis!


Ja, ik wil (proef-) partner worden

Partner worden
Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)