1. Service

Service

Service staat bij Mindtime Backup zeer hoog in het vaandel. Net zoals een goede backup vinden wij goede service vanzelfsprekend.

Wij horen vaak van onze klanten dat dit bij andere backup aanbieders lang niet altijd vanzelfsprekend blijkt te zijn. Dat is ook een belangrijke reden waarom veel IT-bedrijven en ondernemers kiezen voor Mindtime Backup als dienstverlener voor hun backup. Vaak hebben ze een minder goede of ronduit slechte ervaring gehad bij een andere backup aanbieder, omdat die bijvoorbeeld slecht bereikbaar zijn of zelfs helemaal niet. Of dat communicatie gaat via buitenlandse callcenters met misschien ook nog wel slecht opgeleide medewerkers. Dit zal u bij Mindtime Backup niet gebeuren.

Wij bieden onze partners en klanten tal van mogelijkheden om in contact te komen met onze Mindtime Backup Support. Onze goed opgeleide support medewerkers staan u met raad en daad terzijde via chat en telefoon. Ze kunnen desgewenst ook meekijken via Teamviewer. Verder zijn zij absolute specialisten op hun vakgebied en dat zult u zelf ervaren als u ze onverhoopt nodig heeft . 

Mindtime werkt proactief

Tevens werkt Mindtime Backup als één van de enigen ook nog eens echt proactief. U hoeft niet versteld te staan als u een telefoontje van één van onze medewerkers krijgt om u te helpen er zorg voor te dragen dat alle backups actueel zijn. Adviseren over juiste instellingen of melding maken als een backup al een tijdje niet (goed) loopt, wat allerlei redenen kan hebben. Zo kan een klant op wens zijn backup schema uitgezet hebben, maar vergeet hij handmatig de backups aan te zetten, of staat een computer uit op het moment dat deze automatisch een backup zou moeten maken. Mogelijk zijn er ook mappen verplaatst of verwijderd, die vergeten zijn in het backup schema te veranderen.

Ervaar onze support

Met onze uitstekende support kunt u ook geld besparen. Wij adviseren namelijk graag over de beste backup methode en instellingen voor u. Ook als dat betekent dat u daardoor minder backup ruimte nodig heeft op onze servers. Dat kan u geld besparen. 

Voor onze partners

Wenst u als (toekomstig) Partner een afspraak, support op locatie of een gerichte training in het Mindtime Management Systeem voor uw medewerkers? Wij zijn er voor u! Neemt u gerust contact op voor meer informatie of het direct maken van een afspraak! Of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Bij Mindtime Backup staat u er dus nooit alleen voor. We doen het samen! Ons team staat iedere werkdag voor u klaar om u te ondersteunen als daar behoefte voor is. Ervaart u het zelf!


Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)