1. Informatie
  2. Ervaringen

Ervaringen

Benieuwd naar hoe anderen Mindtime Backup ervaren? Hier leest u ervaringen van onze partners en eindgebruikers.

Wat zeggen onze partners?

Onze eigen stempel op Mindtime Backup: Vertimart Internet Backup

Al vele jaren bieden wij onze klanten (tandartspraktijken) de mogelijkheid hun backup door ons te laten verzorgen. Zodra internet over IP beschikbaar kwam gingen wij gebruik maken van een diensten aanbieder op dit gebied. Zeer gewaardeerd door onze klanten, maar wij haalden heel veel extra werk op onze hals en helaas bleek de dienst niet altijd even betrouwbaar. In 2011 stapten wij over naar Mindtime Backup en wel op het white label systeem zodat wij voor onze klanten geen naamswijziging hoefden door te voeren. Al snel waren we onder de indruk van de flexibiliteit van Mindtime Backup. Voorstellen tot verbetering van de software werden snel geïmplementeerd en tot op heden is de dienst volledig betrouwbaar gebleken. Door de overzichtelijke front end zijn we in staat de backup van circa 600 klanten met een minimale tijdinspanning te monitoren.

Al snel waren we onder de indruk van de flexibiliteit van Mindtime Backup.

Jeroen van Mierlo, Productmanager Vertimart Internet Backup

Solid Partners erg content met backup diensten Mindtime Backup

Sinds 2008 werkt Solid Partners met het product Online Backup van Mindtime Backup, omdat zij een geweldige oplossing hebben voor Windows, Linux en Mac. Wij gebruiken het product om desktops en server back-ups te bieden aan onze klanten. Tevens levert Mindtime Backup een gebruiksvriendelijke control panel, waarmee wij al onze klanten die gebruik maken van dit product in één overzicht zien. Het toevoegen van een account in dit control panel kan op een eenvoudige en snelle manier, waarbij wij ook de volledige vrijheid hebben om de hoeveelheid data per account in te kunnen stellen.

Wij zijn erg content met de toevoeging van de online backup van Mindtime Backup aan onze productlijn!

Andy Dornan, Operationeel Directeur, Solid Partners

Het unieke management syteem en support zijn van grote meerwaarde

Cherub is gespecialiseerd in data recovery en het verdelen van computerbeveiligingsproducten, vooral in België. Reeds vele jaren bieden we ook online backup aan, maar het succes hiermee kwam pas nadat we overstapten naar Mindtime. Hun grote meerwaarde is in de eerste plaats hun unieke management systeem. Dit geeft ons en onze partners de gelegenheid om alles zelfstandig en snel te kunnen beheren vanuit één centraal venster. In één oogopslag ziet men alle accounts en hun statussen en kan men wijzigingen aanbrengen, zoals accounts stopzetten, al dan niet tijdelijk upgraden, downgraden, rapporten inkijken, nieuwe klanten aanmaken enz., precies alsof het hun eigen software betrof. Daarenboven beschikt Mindtime over een subliem supportteam dat altijd klaar staat om onmiddellijk te helpen als we een vraag niet meteen opgelost krijgen.

Daarenboven beschikt Mindtime over een subliem supportteam dat altijd klaar staat om onmiddellijk te helpen

Jean Loyens, Eigenaar, Cherub BVBA

Wat zeggen eindgebruikers?

De backup van onze grote bestanden verloopt erg soepel

Moriko Kira Architect is een architectenbureau in Amsterdam. Onze portfolio omvat zowel woningbouw, stedenbouw, utiliteitsbouw als interieurontwerp. Het werk dat we doen bestaat grotendeels uit het maken van tekeningen en documenten voor diverse projecten. Verder corresponderen we met alle betrokken partijen. Daarom is het belangrijkste eigendom van het bureau de data op de server! Deze worden dagelijks bijgewerkt en aangevuld.

Mijn grootste zorg was in het verleden daarom of de backup van de server dagelijks gebeurde en of deze op een veilige plaats opgeborgen werd. Wij kunnen het ons niet veroorloven om tekeningen en andere belangrijke bestanden te verliezen.

Sinds wij online backup afnemen van Mindtime Backup hoef ik me hierover geen zorgen meer te maken. Wij zijn zeer tevreden over deze dienst. De functie dat wij tot 90 dagen terug de wijzigingen nog kunnen terugvragen is ook zeer nuttig. Doordat wij een architectenbureau zijn hebben wij veel, maar ook vooral grote bestanden. Onze ervaring is dat ondanks deze grote bestanden alles zeer soepel gaat en dat de gegevens erg makkelijk terug zijn te vragen.

Sinds wij online backup afnemen van Mindtime Backup hoef ik me hierover geen zorgen meer te maken

Moriko Kira, Directrice, Architectenbureau Moriko Kira

Met Mindtime Backup ben je verzekerd tegen dataverlies

Voor een verkeersschool zijn de persoonlijke gegevens van klanten, maar vooral de agenda's van de instructeurs onmisbaar. Tot eind 2013 stonden deze agenda's op twee pc's, welke in hetzelfde kantoor stonden. Via een kennis zijn wij er toen op gewezen dat het best gevaarlijk is om deze agenda's alleen op twee pc's in hetzelfde kantoor te bewaren, er is immers altijd kans op inbraak. Wanneer wij de pc's met hierop de klantgegevens en de agenda's van de instructeurs kwijt zouden raken, hebben wij als rijschool een enorm probleem. Op deze manier zijn wij bij Mindtime Backup terecht gekomen. Een medewerker van Mindtime Backup logt van afstand in op de pc's en bespreekt met mij de data die voor ons onmisbaar zijn. Sindsdien (januari 2014) wordt er iedere dag een backup gemaakt en krijgen wij iedere dag een e-mail dat de backup succesvol is voltooid. Wij zijn erg blij met deze betaalbare oplossing: voor een laag bedrag per maand voelen wij ons verzekerd tegen het verlies van onze belangrijkste gegevens.

Wij zijn erg blij met deze betaalbare oplossing: voor een laag bedrag per maand

Cas Hazelhekke, eigenaar, Verkeersschool Hazelhekke


Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)