1. Reseller Online Backup

Reseller Online Backup

U zult zich misschien afvragen: “Waarom Mindtime Backup?” Er zijn verschillende online backup aanbieders, er zijn prijsvechters, grote buitenlandse partijen, kleinere Nederlandse aanbieders in buitenlandse handen, en je hebt Mindtime Backup.

Graag vertellen wij u waarom te kiezen voor Mindtime Backup.

Dataveiligheid

Mindtime Backup één van de weinige online backup partijen die ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is. Daarmee hebben wij aan de certificerende instantie Dekra (geaccrediteerd certificeerder) aangetoond dat wij op de juiste wijze omgaan met data, waaronder persoonsgegevens en ook patiëntgegevens. Bij ons is de dataveiligheid en privacy echt gewaarborgd.

Tevens zijn de datacenters waarmee wij werken ISO 27001 gecertificeerd en zijn deze goed beveiligd, zowel fysiek als ook digitaal.

Zelfstandig en Nederlands

Mindtime Backup is na de consolidatieslag op de Nederlandse online-backup markt één van de weinigen die over is gebleven als professioneel, zelfstandig en onafhankelijk Nederlands bedrijf. En Mindtime Backup is in Nederlandse handen. Wij zijn een Nederlands bedrijf dat inzet op kwaliteit, service en continuïteit in de Benelux en de Duitstalige markt (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, ook wel de D/A/CH landen). Wij zijn onafhankelijk en zelfstandig en dat willen we ook blijven. Dat is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Daar mag u op vertrouwen. Mindtime Backup is sinds 2004 volledig gespecialiseerd in Online Backup.

Natuurlijk hebben wij dan ook eigen servers in Nederlandse datacenters die ook aan onze eigen hoge standaard voldoen. U hoeft zich dus nooit af te vragen waar uw data eigenlijk wordt opgeslagen of wie er toegang toe heeft.

Service en persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk uitstekende service te bieden aan onze resellers. Wij staan u met raad en daad terzijde. Of het nu gaat om hulp bij het instellen van een backup bij een klant, het terughalen van zijn data of dat het gaat om instellingen in ons unieke Mindtime Management Systeem (MMS). Wij zijn er voor u!

Onze support is tijdens kantoortijden van 08.30u tot 17.00u op werkdagen te bereiken. Wij werken niet met keuzemenu’s. U heeft meteen een verkoopmedewerker of technische support aan de lijn. Desgewenst kunnen wij u ook ondersteuning bieden via Teamviewer, zodat onze supportmedewerker met u mee kan kijken en kan assisteren met het maken van instellingen of het oplossen van problemen. U zult ondervinden dat wij op onze support het verschil maken. Onze supportmedewerkers zijn hoog opgeleid, in het bezit van actuele kennis en hebben passie voor het IT-vak én voor de klant. Tevens is ons team pro-actief en nemen wij contact met u op als zaken niet helemaal vlekkeloos verlopen.

Uniek management systeem

Voor u, onze reseller, heeft Mindtime Backup een uniek systeem ontwikkeld voor het beheren van de klant backups. Het Mindtime Management Systeem (MMS). Dit MMS is ontwikkeld samen met u, onze resellers en voldoet daarom veel beter aan de behoefte dan de standaard meegeleverde managementsystemen van de grote backup IT-bedrijven. En het MMS blijft in ontwikkeling. Uw input als reseller is onze drijfveer om continu te blijven verbeteren, en het systeem zo te maken, dat onze resellers hun klanten vanuit het MMS optimaal kunnen monitoren en bedienen.
Bekijk ons systeem op de productpagina Mindtime Management Systeem.

White Label backup

Als reseller van Mindtime Backup kunt u ook kiezen voor onze White Label dienst. Hiermee kunt u onze Online Backup en Cloud Backup oplossing aanbieden onder uw eigen bedrijfsnaam. Hiermee heeft u meer ‘exposure’ bij uw klanten. Mindtime Backup zorgt kosteloos voor de ‘branding’ van uw software. U kunt dit geheel naar uw eigen wens en smaak inrichten.

Kies ook voor Mindtime Backup

Reseller worden van Mindtime Backup is gratis en biedt vele voordelen:

  • Beheer de backups van uw klanten op afstand.
  • Mindtime Backup is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.
  • Data van uw klanten staat veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters.
  • Onze support staat altijd voor u klaar (telefoon, e-mail, chat).
  • Uw klant heeft een goede, betrouwbare en betaalbare backup.
  • Geschikt voor ZZP’ers, zelfstandigen, het MKB en andere ondernemers.

Met de Mindtime Backup oplossingen maakt u uw portfolio voor uw klanten compleet.


Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)