1. Veeam
  2. Cloud Connect

Cloud Connect

Om het voortbestaan van een bedrijf na storingen of uitval van hard- of software ware veilig te stellen, zijn backups noodzakelijk. De meeste bedrijven doen dat gelukkig al, maar vaak ontbreekt het aan een wel doordachte strategie en beperken bedrijven zich vaak tot één backup op locatie. ICT-dienstverleners die hun klanten ook een backup mogelijkheid in de cloud willen aanbieden, kunnen dat gemakkelijk regelen met Veeam Cloud Connect in combinatie met onze cloud repository in Nederland.

Veel bedrijven gebruiken de software van Veeam voor het maken van lokale back-ups van hun bedrijfskritische data. De data staat opgeslagen binnen de muren van het eigen bedrijf en dat brengt wel de nodige risico’s met zich mee. Door brand, waterschade of diefstal kan deze deze data verloren gaan. Ondanks het veilige gevoel van een back-up zijn er dus nog steeds grote risico’s voor deze ondernemers en de continuïteit van hun bedrijf. Zodoende adviseren wij altijd een backup buiten de deur.

Voordelen Veeam Cloud Connect

Veeam Cloud Connect biedt een volledige geïntegreerde manier om via de 3-2-1 regel snel en veilig backups te maken op de cloud repository van een serviceprovider, zoals bij ons. Bij de toepassing van de 3-2-1 regel bewaren bedrijven drie kopieën van bedrijfsdata op twee typen opslag, waarbij ze ook een kopie bewaren op een andere locatie, in dit geval in een beveiligd Nederlands datacenter door middel van Veeam Cloud Connect.

Met Veeam Cloud Connect is het mogelijk om werkstations, fysieke servers, virtuele machines (VM’s op basis van VMWare ESX (i) of Hyper-V), databases of een NAS te backuppen.

Veeam Cloud Connect Replication

Met Veeam Backup & Replication kunnen ICT-dienstverleners Disaster Recovery as a Service (DRaaS) als een dienst aan hun klanten aanbieden. Veeam Backup & Replication biedt disaster recovery met behulp van image-based VM-replicatie. Uw klanten kunnen de cloudopslag gebruiken om offsite replica’s van hun VM’s te maken. In het geval van uitval van de bedrijfsomgeving kunnen ze gemakkelijk schakelen naar de VM replica’s in de cloud en de infrastructuur van ons gebruiken als een remote disaster recovery site. Wij bieden Veeam Cloud Connect Replication aan voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V.

Daarom kiezen ICT-dienstverleners voor Cloud Connect

Als u kiest voor Veeam Cloud Connect bij Mindtime Backup geniet u een aantal duidelijke voordelen.

  • Door het hanteren van vaste prijzen (inclusief dataverkeer van en naar de cloud) krijgt u niet te maken met onaangename financiële verrassingen achteraf.
  • U bent vrij om het contract op elk moment op te zeggen wanneer u niet tevreden bent over onze dienstverlening.
  • Zonder onze tussenkomst configureert u in enkele minuten een nieuwe eindgebruiker in de cloud en kunt u resources op dagelijkse basis op- en afschalen.
  • Wij zijn een Nederlands bedrijf met Nederlandse datacentra: alle data blijft in Nederland en zo voldoen bedrijven aan de in ons land geldende wet- en regelgeving voor privacy.
  • Gemakkelijk back-uppen volgens de 3-2-1 regel: drie kopieën van alle bedrijfsdata op twee verschillende media en een kopie op een andere plek, in dit geval de cloud.

Veeam Cloud Connect uitproberen?

Wilt u als dienstverlener Veeam Cloud Connect graag uitproberen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij maken graag een testaccount voor u aan.


Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)