1. Reseller
  2. White Label

White Label

U wilt graag Partner worden, maar onze Online Backup oplossing zonder bedrijfsnaam of productnaam verkopen? Dat is geen probleem. Wij regelen het voor u!

Naast dat u onze producten kunt verkopen als Mindtime Backup producten, kunt u het ook verkopen als White Label. Dat wil zeggen, de software wordt u naamloos aangeleverd in plaats van met het logo en de naam van Mindtime Backup. In de software op de systemen bij uw klanten ziet men dan de naam van Mindtime Backup niet terug. De klant ziet niet dat Mindtime Backup achter het product schuil gaat. Ook uit andere productdocumentatie zoals de te accepteren algemene voorwaarden is dan de naam Mindtime Backup overal verwijderd en vervangen door uw bedrijfsnaam. Voor de klant lijkt het dus alsof het uw eigen backup oplossing is.

Het White Label partnerschap is verder hetzelfde als het Mindtime Backup partnerschap. Er gelden dezelfde voorwaarden en het partnerschap is gratis. Net als het ‘branden’ van de documenten naar uw eigen bedrijfsnaam en het gebruik van ons unieke MMS


White Label partner worden

Wordt White Label partner
Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)