1. Informatie
  2. Klant worden

Klant worden

U bent als ondernemer/zelfstandige van harte welkom bij Mindtime Backup als klant! Klant worden kunt u via één van onze partners, en wij helpen u daarbij.

Of u nu winkelier in de detailhandel bent, ZZP’er, gevestigd als huisarts, tandarts, notaris, advocaat, makelaar, administratiekantoor, garagebedrijf, producent of andere bedrijfsvorm, u heeft een goede online backup nodig om verzekerd te zijn van continuïteit als er eens iets mis gaat op het gebied van uw (bedrijfskritische) data. En bij het zelfstandige en onafhankelijke Mindtime Backup bent u dan aan het goede adres. Wij bieden de oplossing voor ZZP’ers, zelfstandigen, het MKB en andere ondernemers. Als u van de Mindtime Backup diensten en producten gebruik wilt gaan maken, meldt u zich bij uw eigen IT-dienstverlener of rechtstreeks bij ons aan. Wij zoeken op uw wens dan de meest geschikte partner om u van Mindtime Backup diensten en producten te kunnen gaan voorzien.

Kies ook voor Mindtime Backup

Klant worden van Mindtime Backup biedt vele voordelen:

  • Uw backups kunnen beheerd worden op afstand.
  • Mindtime Backup is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.
  • Uw data staat veilig opgeslagen in nederlandse datacenters.
  • U heeft een goede, betrouwbare en betaalbare backup.
  • Geschikt voor ZZP’ers, zelfstandigen, het MKB en andere ondernemers.

Vraag uw IT-dienstverlener of hij al partner van Mindtime Backup is of neem direct contact met ons op. Wij zijn u graag behulpzaam.

Mindtime Backup, de beste Nederlandse backup!

Uw IT-dienstverlener maakt gebruik van ons unieke Mindtime Management Systeem (MMS) voor het beheer van uw backups. Zij genieten de ondersteuning van onze support medewerkers, waardoor u verzekerd bent van een goede en betrouwbare backup. Ook direct contact met onze support afdeling is mogelijk. Wij zijn een dienstverlener die echt eenvoudig bereikbaar is.


Ja, ik wil een backup

Wordt klant
Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)