1. Veeam
  2. Microsoft 365

Microsoft 365

Met Microsoft Office 365 kunnen medewerkers altijd en overal bij hun data. Samenwerken wordt steeds makkelijker en het is niet meer nodig om uw eigen infrastructuur voor applicaties zoals Exchange, SharePoint en OneDrive te hosten. Microsoft is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de infrastructuur, maar u bent verantwoordelijk voor het maken van een back-up van de gebruikersdata. Met een goede backup sluit u de mogelijkheid tot dataverlies uit en heeft u altijd de toegang en controle over uw Microsoft 365 data.

Onze Veeam Backup oplossing voor Microsoft 365 stelt u in staat om buiten de Azurecloud op een veilige manier backups te maken van de gebruikersdata. Ook biedt deze oplossing bescherming tegen het al dan niet per ongeluk wissen van data binnen Exchange, SharePoint of OneDrive. Beveiligingsrisico’s en data die nu net buiten de retentietermijn van Microsoft vallen maken een externe back-up een musthave om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Wij garanderen een veilige backup van gebruikersdata op een externe locatie buiten de Azurecloud in Nederland.

Herstel Microsoft Office 365-data

Wij bieden de mogelijkheid om afzonderlijke items en bestanden snel te herstellen met flexibele, doelgerichte herstelopties. Met de geïntegreerde Veeam Explorer is het zoeken binnen Exchange-mailarchieven, SharePoint-bibliotheken en OneDrive-bestanden snel en gebruiksvriendelijk.

Krachtige zoekopties met eDiscovery

Om eenvoudig te kunnen voldoen aan regelgeving of compliance-eisen, is een makkelijk toegankelijke kopie van Microsoft Office 365-mailarchieven een pré. Met behulp van de slimme en krachtige eDiscovery functionaliteit kunt u een diepgaande zoekopdracht uitvoeren. Het zoeken naar items in mailarchieven wordt hierdoor effectiever en minder tijdrovend.


Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)