1. Veeam

Veeam

Waarom kiezen voor Veeam Disaster Recovery?

De beschikbaarheid van informatie(systemen) is van groot belang voor elke organisatie. De vraag is echter, hoe groot is dat belang? Wanneer er zich een calamiteit voordoet en de beschikbaarheid moet worden hersteld, kan het zijn dat enkele uren data niet beschikbaar is en er sprake is van dataverlies ten opzichte van de vorige backup. Dit verlies kunt u beperken tot zelfs uitsluiten. Mindtime Backup verteld u hier graag meer over.

Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication is de complete oplossing voor eenvoudige, betrouwbare en flexibele bescherming van alle cloud-based, virtuele en fysieke workloads. Geen stress meer over het beheer van gegevensbeveiliging, bescherming tegen ransomware en uitdagingen met betrekking tot compliance. Veeam biedt belangrijke features waarmee u de volledige levenscyclus van back-upgegevens kunt beheren. Dat scheelt heel wat tijd en geld. Bovendien verloopt het beheer veel eenvoudiger en wordt kostbare downtime tot een minimum beperkt, waardoor u al uw aandacht kunt richten op het behalen van de doelstellingen van uw bedrijf.

Veeam stelt u in staat om replica’s van virtuele machines te maken door middel van snapshots en deze met Veeam Cloud Connect in onze cloud op te slaan. De replica wordt opgestart in geval van een failover. Onze specialisten garanderen de continue beschikbaarheid van onze Disaster Recovery-cloud ten behoeve van een failover tijdens een calamiteit.

Wat kunt u met Veeam Backup & Replication?:

  • Backup, herstel en replicatie in één product en vanuit één console.
  • Maak backups en replicaties van alle workloads: virtueel, fysiek of cloud.
  • Herstellen op VM, file en item niveau.
  • Maak backups en replica's van en naar de cloud, evenals herstellen.
  • Het herstelplan voor noodgevallen van uw bedrijf testen.

Backup voor Microsoft 365

Microsoft biedt een mooie oplossing met Microsoft 365, maar een uitgebreide online backup van uw Microsoft 365 data hoort daar niet bij. Meer en meer bedrijven hebben te maken gehad met dataverlies. Veeam Backup voor Microsoft 365 sluit het risico op dataverlies uit en zorgt ervoor dat u altijd toegang en controle houdt over uw Microsoft 365 data zoals Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd en beschikbaar zijn. Lees hier verder.

Cloud Connect

Wilt u de Veeam backups van uw klanten ook offsite veilig in de cloud opslaan? U hoeft hiervoor geen cloudomgeving op te tuigen. Met Veeam Cloud Connect Backup kunnen klanten eenvoudig hun backups  met een paar klikken veilig naar de cloud uitbreiden. Deze backups worden veilig in Nederland bewaard en kunnen indien gewenst gestart worden in het geval van een calamiteit. Wij bieden u graag de mogelijkheid voor Veeam Cloud Connect en slaan deze backups voor u op. Lees hier meer.


Alle info over Veeam Cloud Connect

Informatie aanvragen
Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)