Storingen & onderhoud

Hier wordt u in geval van een storing op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen hiervan en vindt u de onderhoudsdagen van Mindtime Backup.

Actuele storingen

2017-10-27
Afgelopen nacht zijn de backupservers server 06 en 08 en Backuplogin 09 omstreeks 01.20 down gegaan.
Dit is inmiddels opgelost en de servers zijn weer bereikbaar. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Storingen uit het recente verleden

2017-10-06 12:10
Er is momenteel een storing bij onze provider waardoor het Mindtime Management Systeem down is. De backup servers zijn gewoon bereikbaar.
Onze excuses voor het ongemak!

2017-08-24
Sommige backupservers zijn niet bereikbaar. We zijn druk aan het uitzoeken waardoor dat komt en verhelpen de storing zo spoedig mogelijk. Het betreft Backup server 06 en 08 en Backuplogin 09. We houden u hier op de hoogte van de voortgang. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

2017-08-11
Sommige backupservers zijn niet bereikbaar door een netwerkstoring.

2017-01-04
SAN Backupserver BL09 is down, we werken aan een oplossing.
Update 10:45: De server is weer bereikbaar
Update 11:20 de netwerkproblemen zijn verholpen. Alle backupservers zijn bereikbaar.

Onderhoud

De vaste onderhoudsdag van Mindtime Backup is elke derde donderdag van de maand tussen 9.00 en 16.00 uur.

De derde donderdagen in 2017 zijn

• 19 januari

• 16 februari

• 16 maart

• 20 april

• 18 mei

• 15 juni

• 20 juli

• 17 augustus

• 21 september

• 19 oktober

• 16 november

• 21 december

De actuele server status

Mindtime Backup, uw professioneel ISO/IEC 27001:2013 en NEN 7510:2011 gecertificeerd online backup provider.

Inloggen

(klanten) (partners)