1. Informatie
  2. Nieuws / blog
  3. Mindtime Backup is klaar voor nieuwe Europese privacywetgeving
01 dec. 2017Nieuws

Mindtime Backup is klaar voor nieuwe Europese privacywetgeving

Per 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese privacyverordening (GDPR) in. De bedoeling van deze wet is om de privacy van Europese burgers beter te beschermen. In Nederland noemen wij deze de ‘Algemene verordening gegevensbescherming” (AVG).

Wij bij Mindtime Backup zijn klaar voor de nieuwe wetgeving. Wij hebben onze Gebruiksvoorwaarden aangepast en de te sluiten Verwerkersovereenkomst, tussen u (de Verantwoordelijke) en ons (de Verwerker), toegevoegd aan onze Gebruiksvoorwaarden. Deze kunt u nu raadplegen op onze website en MMS (Mindtime Management Systeem).

Wat gaat er veranderen per 25 mei 2018? Hieronder vind je de belangrijkste veranderingen op een rij:

  • privacyrechten; worden uitgebreid en verstevigd;
  • organisaties krijgen meer verantwoordelijkheid;
  • dezelfde bevoegdheden voor alle Europese privacytoezichthouders.

Gaat u vanaf 1 december 2017 gebruik maken van onze dienstverlening of update u uw huidige versie van de software? Dan maakt u automatisch gebruik van de nieuwe Gebruiksvoorwaarden en Verwerkersovereenkomst. Als partner kunt u uw huidige klanten natuurlijk ook op de hoogte stellen van deze aanpassingen.

De nieuwe wetgeving is erg gericht op privacy. Informatiebeveiliging en privacy staan bij ons hoog in het vaandel. Mede daarom is onze dienstverlening ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd. Als bedrijf zorgen wij ervoor dat uw data altijd vertrouwelijk, integer en beschikbaar is én dat deze informatie wordt beschermd tegen een breed scala aan bedreigingen en risico’s.

Wij informeren u graag: klik hier voor onze producten, maak een proefaccount aan of neem direct contact met ons op.

 

« Terug naar nieuws

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)