1. Informatie
  2. Nieuws / blog
  3. Mindtime Backup lanceert nieuwe website, huisstijl en logo!
03 nov. 2015Nieuws

Mindtime Backup lanceert nieuwe website, huisstijl en logo!

Mindtime Backup heeft zichzelf een nieuw jasje laten aanmeten en deze vanaf heden aangetrokken! Een nieuwe website, huisstijl en logo zorgen vanaf vandaag voor de nieuwe uitstraling van Mindtime Backup. De nieuwe uitingen zijn krachtig door eenvoud waardoor de kernwaarden van Mindtime Backup herkenbaar blijven.

'Het nieuwe logo, huisstijl en website zorgen voor de gewenste uitstraling van Mindtime Backup: uw partner voor de gebruiksvriendelijke, veilige en betrouwbare backup.' vertelt Roy Wichink Kruit, commercieel directeur van Mindtime Backup. 'Bij ons staan persoonlijk contact en betrouwbaarheid centraal, dit willen wij hiermee uitstralen.

'Onze website wordt vaak bezocht om informatie over de producten te vinden, maar er zijn ook veel bezoekers op zoek naar support. Dit kan zijn in de vorm van onze uitgebreide kennisbank, de handleidingen of de downloads, maar ook om direct live te chatten met de sales- of support afdeling of om een terugbelverzoek in te dienen.'

Het nieuwe logo en de kleuren van Mindtime Backup stralen een rustig en vertrouwd beeld uit. 'Wij van Mindtime Backup houden niet van poespas en dat zijn onze partners ook niet van ons gewend. Wij kennen al onze partners persoonlijk en onze partners kennen ons ook persoonlijk. 'Mindtime Backup is en blijft het vertrouwde gezicht voor de backup van u en uw klanten'.

« Terug naar nieuws

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)