1. Informatie
  2. Nieuws / blog
  3. Steeds meer cloudaanbieders kiezen voor Mindtime Backup
07 nov. 2014Nieuws

Steeds meer cloudaanbieders kiezen voor Mindtime Backup

In Nederland, en in vele andere landen, kiezen steeds meer bedrijven ervoor om te werken vanuit de cloud. Dit zorgt vanzelfsprekend ook voor stijging van het aantal bedrijven dat clouddiensten aanbiedt. Maar wat gebeurt er echter als de cloudaanbieder onverhoopt failliet gaat, het datacenter iets overkomt of dat de cloudaanbieder wordt gehackt? Om klanten deze onzekerheid te ontnemen en extra veiligheid te bieden kiezen steeds meer cloudaanbieders voor de backupoplossing van Mindtime Backup.

Bedrijven die de cloud in gaan, brengen hun bedrijfskritische data meestal geheel onder bij een cloudaanbieder terwijl er geen data meer binnen het bedrijf zelf staat. Waar voorheen bedrijven data intern hebben staan en daarnaast nog een backup, al dan niet online, buiten de deur hebben, wordt data nu slechts ondergebracht bij de cloudaanbieder. Dit betekent een grote verantwoordelijkheid voor de cloudaanbieder, maar tegelijkertijd ook een bepaald risico voor de eindgebruikers.

Mindtime Backup merkt dat steeds meer cloudaanbieders deze verantwoordelijkheid uit willen besteden en het risico voor verlies van klantdata willen uitsluiten. Middels het geavanceerde Mindtime Management Systeem kunnen Mindtime Backup partners alle klanten gemakkelijk aanmaken, beheren en monitoren. Biedt uw klanten dus ook meer zekerheid en een risicoloze cloud met Mindtime Backup. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u deze dienst met alle bijkomende voordelen aanbieden? Neem eens contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

« Terug naar nieuws

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)