1. Informatie
  2. Nieuws / blog
  3. Terugblik: Partnerdag 2015
14 dec. 2015Nieuws

Terugblik: Partnerdag 2015

Donderdag 10 december: een prachtige locatie, de introductie van een prachtig product en uiteraard de aanwezigheid van onze waardevolle partners. De Partnerdag 2015 stond in het teken van de disaster recovery oplossing van StorageCraft welke gepresenteerd werd door Gerard Foley, OEM Sales Manager bij StorageCraft. Roy Wichink Kruit, commercieel directeur Mindtime Backup, bracht de aanwezige partners op de hoogte van de ontwikkelingen van de software en de laatste trends in de markt.


Gerard Foley, OEM Sales Manager StorageCraft


Disaster recovery

De vragen die ieder bedrijf zichzelf dient te stellen in het opstellen van het bedrijfscontinuïteitsplan (BCP) zijn volgens Gerard Foley: 

Centraal: Wat als een server morgen crasht?

  • Hoe lang kan uw bedrijf doorwerken zonder deze server?
    Recovery Time Objective - RTO
  • Hoe veel dataverlies kan uw bedrijf zich veroorloven?
    Recovery Point Objective - RPO

De disaster recovery oplossing bestaat volgens Foley uit vijf onderdelen: de backup, het beheer, de (offsite) replicatie, het testen en natuurlijk het belangrijkste: de flexibele en snelle mogelijkheden tot het herstellen (restoren) van de backup. Voor al uw klanten is Disaster Recovery as a Service (DRaaS) een verzekering op de bedrijfscontinuïteit.


Trends en ontwikkelingen

Roy Wichink Kruit nam namens Mindtime Backup de partners mee door de laatste trends en ontwikkelingen betreft de online backup en de markt. Wichink Kruit benadrukte het belang van de custom encryptiesleutel en het grote belang van een backup wegens de toenemende gevaren van ransomware. De software is inmiddels geüpgrade naar versie 6.27.0.0, versie 7 wordt in Q1 2016 getest.

Door de drukke december periode is gebleken dat niet iedere partner op de partnerdag aanwezig kon zijn. Wij komen graag bij u op kantoor om de informatie te bespreken, uiteraard zijn wij telefonisch en via de chat bereikbaar om te bespreken op welke manier de disaster recovery oplossing aansluit op uw dienstverlening.

« Terug naar nieuws

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)