Partner worden

U bent als IT-dienstverlener van harte welkom bij Mindtime Backup als partner!

Of u nu de plaatselijke MKB  bedient met uw dienstverlening of gespecialiseerd bent in een bepaalde branche en opereert in heel het land, wij kunnen samen het verschil maken!

IT-Dienstverlener

Mindtime Backup heeft veel lokale IT-dienstverleners als partner, maar ook bedrijven die een heel specifiek segment bedienen, zoals bijvoorbeeld tandartspraktijken of autogarages. En of je nu één klant hebt, of honderd. Bij Mindtime Backup kun je verzekerd zijn van een betrouwbare partner en prima support.

Via Mindtime Backup kunt u zorg dragen voor een kwalitatief goede en veilige backup voor uw klanten. Met deze dienst kunt u uw portfolio uitbreiden zodat u uw klant een compleet en volledig pakket dienstverlening aan kunt bieden.

Mindtime Management Systeem

U maakt als partner natuurlijk kosteloos gebruik van ons unieke Mindtime Management Systeem (MMS) voor het beheer van uw klanten. Tevens staat onze support voor u klaar om u te ondersteunen in het werk voor uw klanten.

Prijsstelling

Wij bieden goede inkoopprijzen en bent u vrij zelf uw verkoopprijzen te bepalen. Door middel van een interessant model heeft u zelf direct invloed op uw marge.

Gratis testen

Weet u nog niet zeker of het ook wat voor u is? Eerst proberen kan! Graag maken wij een proefaccount voor u aan. U kunt dan ons MMS testen in combinatie met onze Online Backup producten. Overtuig uzelf en start nu uw proefaccount.

Mindtime Backup, uw professioneel ISO/IEC 27001 en NEN 7510 gecertificeerd online backup provider.

Ja, ik wil (proef-) partner worden

Wordt partner

Inloggen

(klanten) (partners)