1. Partnerprogramma

Partnerprogramma

U krijgt de beschikking over ons unieke Mindtime Management Systeem (MMS) en u heeft een team van hoogopgeleide specialisten van Mindtime Backup achter u. Zij staan u met raad en daad terzijde.

Met de Mindtime Backup oplossingen maakt u uw portfolio voor uw klanten compleet.

En wat heb ik als partner van Mindtime Backup nog meer voor voordelen?

Mindtime Backup werkt met een voor de partners interessant prijsstellingsysteem. Hoe meer backup ruimte u verkoopt aan uw klanten, des te goedkoper wordt het voor u om deze bij ons in te kopen. Extra inkoopvoordeel voor u als partner dus! 

Classificatie methode

Tevens heeft Mindtime Backup een classificatie methode voor zijn partners ontwikkeld. Dit zijn:

  • Registerd Partner.
  • Certified Partner.
  • Gold Partner.

Registered Partner

Als Registered Partner van Mindtime Backup kunt u als dienstverlener onze Online Backup dienst aanbieden aan uw klanten. Dit houdt in dat u voldoet aan alle voorwaarden en eisen om onze Online Backup dienst aan te bieden die tevens ISO 27001 en NEN 7510 is gecertificeerd.

Registered Part

Certified Partner

Dit houdt in dat de partner de uiterste zorg kan leveren aan zijn klanten en voldoet aan alle voorwaarden en eisen om de ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerde Online Backup dienst aan te bieden.
De partner heeft aangetoond na het behalen van dit niveau de installatie, beheer en onderhoud van zijn accounts te kunnen verrichten.

  • Minimaal 1 werknemer van de partner heeft de online training succesvol volbracht en hiervoor het certificaat van Mindtime Backup ontvangen.

Gold Partner

Mindtime Backup Gold Certified Partners zijn partners van het hoogste niveau. Ze hebben de juiste kennis, vaardigheden en betrokkenheid in huis om goede en adequate Online Backup oplossingen te bieden. Mindtime Gold Partners voldoen aan de strengste Mindtime Backup criteria, ze zijn getraind en hebben bewezen veel ervaring te hebben met de Mindtime Backup software.

  • Meerdere werknemers van de partner hebben de online training succesvol volbracht en hiervoor het certificaat van Mindtime Backup ontvangen.
  • Minimaal 2 werknemers van de partner hebben de training gevolgd van Mindtime Backup bij Mindtime Backup of bij de partner op kantoor.
  • De partner heeft minimaal 50 Online Backup accounts bij Mindtime Backup.
  • Gemiddeld 90% van de backup accounts lopen succesvol.

Communicatie

Als geclassificeerd partner bent u gerechtigd het symbool daarvoor te voeren op uw website en dit te gebruiken in uw communicatie-uitingen. Deze vind u als partner in het Mindtime Management Systeem onder Informatie.

Ook ontvangt u als partner regelmatig onze nieuwsbrief met specifieke en relevante informatie.

En verder

Mindtime Backup organiseert met enige regelmaat een partnerdag. Op deze dag kunt u bijvoorbeeld een presentatie over nieuwe productontwikkelingen volgen of geven we een training. Voor ‘on the job’ training kan Mindtime Backup naar u toe komen. Hiervoor kunt u als partner contact opnemen met ons voor het maken van een afspraak.


Ik heb interesse in het partnerprogramma

Informatie aanvragen
Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)