1. Waarom Mindtime Backup gebruiken

Waarom Mindtime Backup gebruiken

U zult zich misschien afvragen: “Waarom Mindtime Backup?” Er zijn veel online backup aanbieders, er zijn prijsvechters, grote buitenlandse partijen, kleinere Nederlandse aanbieders in buitenlandse handen, en je hebt Mindtime Backup.

Of u nu een veilige betrouwbare backup nodig heeft van een Microsoft systeem, Apple of Linux. Mindtime Backup biedt de benodigde diensten om aan uw wensen en eisen als zakelijke gebruiker tegemoet te komen. En waarom nu kiezen voor Mindtime Backup? Dat vertellen wij u graag!

Data-veiligheid

Daarnaast is Mindtime Backup één van de weinige partijen die zelf én ISO 27001 én NEN 7510 gecertificeerd is. Daarmee hebben wij aan de certificerende instantie Dekra (geaccrediteerd certificeerder) aangetoond dat wij op de juiste wijze omgaan met data, ook met patiëntgegevens  van huisartsen, tandartsen, en andere medici. Bij ons is de dataveiligheid en privacy echt gewaarborgd.

Tevens zijn de datacenters waarmee wij werken ook gecertificeerd en zijn deze goed beveiligd, zowel fysiek als ook digitaal.

Onze service

Wij vinden het belangrijk uitstekende service te bieden aan onze klanten. Wij staan uw IT-dienstverlener met raad en daad ter zijde. Of het nu gaat om hulp bij het instellen van een backup bij u of het terughalen van uw data, wij zijn er voor u en ondersteunen uw IT-dienstverlener waar nodig en gewenst! En als uw IT-dienstverlener voor u even niet bereikbaar is, neemt u gewoon direct contact op met ons! Want voor ons is het belangrijkst dat de klant wordt geholpen. En daar zorgen Mindtime Backup en zijn Partners samen voor.

Zelfstandig en Nederlands

Mindtime Backup is na de consolidatieslag op de Nederlandse online-backup markt één van de weinigen die over is gebleven als professioneel, zelfstandig en onafhankelijk Nederlands bedrijf. En Mindtime Backup is in Nederlandse handen. Wij zijn een Nederlands bedrijf dat inzet op kwaliteit, service en continuïteit in de Benelux en de Duitstalige markt (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, ook wel de D/A/CH landen). Wij zijn onafhankelijk en zelfstandig en dat willen we ook blijven. Dat is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Daar mag u op vertrouwen. Mindtime Backup is sinds 2004 volledig gespecialiseerd in Online Backup.

Natuurlijk hebben wij dan ook eigen servers in Nederlandse datacenters die ook aan onze eigen hoge standaard voldoen. U hoeft zich dus nooit af te vragen waar uw data eigenlijk wordt opgeslagen of wie er toegang toe heeft.

Uniek management systeem

Voor uw IT-dienstverlener, onze Partner, heeft Mindtime Backup een uniek systeem ontwikkeld voor het manager van de klant backups. Het Mindtime Management Systeem (MMS). Dit MMS is ontwikkeld samen met onze partners en voldoet daarom veel beter aan de behoefte dan de standaard meegeleverde managementsystemen van de andere backup bedrijven. Vanuit dit MMS kan uw IT-dienstverlener u prima op afstand servicen zonder dat hij daarvoor bij u op locatie langs hoeft te komen. Zo kunt u zich in alle rust concentreren op het ondernemen en bent u toch verzekerd van een goede en veilige backup. Daar staan wij voor!

Zoeken en vinden

Het is in de moderne internetwereld al moeilijk genoeg door de bomen het bos te vinden. Wij hebben ons best gedaan ervoor te zorgen dat u ons zonder al te veel moeite kunt vinden via internetzoekmachines zoals Google en hopen daarin voor u geslaagd te zijn. Ook als u heeft gezocht op back-up, cryptolocker, database herstellen, cloud, Microsoft Office365, Hyper-V, VMWare, MKB of data terugzetten etcetera.

Kies ook voor Mindtime Backup

Klant worden van Mindtime Backup biedt vele voordelen:

  • Uw backups kunnen beheerd worden op afstand.
  • Mindtime Backup is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.
  • Uw data staat veilig opgeslagen in nederlandse datacenters.
  • U heeft een goede, betrouwbare en betaalbare backup.
  • Geschikt voor ZZP’ers, zelfstandigen, het MKB en andere ondernemers.

Vraag uw IT-dienstverlener of hij al partner van Mindtime Backup is of neem direct contact met ons op. Wij zijn u graag behulpzaam.

Mindtime Backup, de beste Nederlandse backup!


Ik wil ook Mindtime Backup klant worden

Wordt klant
Informatie aanvragenInformatie aanvragenGratis proef accountGratis proef account

Direct online backup bestellen?

Bel +31 570 56 23 43 of laat uw telefoonnummer achter en wordt altijd binnen 2 uur teruggebeld!

Inloggen

(klanten) (partners)